Námesztovszki Zsolt

Szabadkán született 1981. augusztus 14-én, Bajsán él.

Munkahely: Újvidéki Egyetem, Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar, Szabadka

Szakmai érdeklődési körök, kutatási témák: informatika, oktatásinformatika, informatika módszertan, oktatástechnológia.

Tanulmányok: Középiskolai tanulmányait a topolyai gimnáziumban végezte, majd a szabadkai Tanítóképző Karra íratkozott. Magiszteri fokozatot a nagybecskereki Mihajlo Pupin Műszaki Egyetem oktatásinformatika szakán szerzett. 2008-ban jelentette be doktori diszertációját az Újvidéki Egyemen a következő témával: A tanulók és a tanárok motovácijának növelése szoftveres eszközök segítségével, az általános iskolák alsó osztályaiban. (Podsticaj motivisanosti učenika i nastavnika u nižim razredima osnovne škole uz pomoć softverskih alata)

Munkatapasztalatok:

  • 2006/2007-es tanévtől, a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar megalakulásától, a kar szakmunkatársa bevezetés az informatikába, oktatásinformatika és oktatástechnológia tantárgyakból.

  • 2008-tól nemzetközi előadó és vizsgáztató az ECDL tanfolyamokon. Számos tanfolyamot és vizsgát vezetett a Vajdaság számos pontján a HRK Consulting cég szervezésében és felkérésében.

  • 2009. február 24-én nevezték ki tanársegédnek a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karon a bevezetés az informatikába, oktatásinformatika és oktatástechnológia tantárgycsoportból.

  • 2009 május/júniusában nagyszabású e-tábla tanfolyamot szervezett és vezetett a szabadkai székhelyű Regionális Tudományi Társaság felkérésére, 60 tanár, tanító és egyetemi hallgató részvételével

  • 2009/2010-es tanévben az Oktatás- és Nevelésfejlesztő Központ akkreditálta a „Tanárok kiképzése az interaktív tábla használatára” (Obučavanje nastavnika za korišćenje elektronske table) programot, amelynek vezetője, és amelyet az Oktatási Minisztérium is beemelt a hivatalos tanfolyamok katalógusába.

Írásai az Új Képben: Követem az írásait!

A PowerPoint 2003 alkalmazása az oktatásban

A prezentációkészítés folyamán jelentkező hibák és nehézségek

2008.01.22.

Az információs társadalom korszerű taneszközei

A számítógép, az internet, a projektor, a digitális tábla és a prezenter

2009.02.16.
LegfRiSSebb
 Chain reaction - Láncreakció

Simone Elkeles imád izgalmas és romantikus könyveket írni a tinédzsereknek, és imád rajongóival találkozni.

Búcsú Márqueztől

A kolumbiai és a mexikói kormány tagjai - élükön az elnökökkel - álltak díszőrséget sárga rózsákkal díszített urnája mellett.

westbook.eu