Bakos Adolf


1980-ban születtem Zentán. Általános iskolába Adán jártam, gimnáziumi tanulmányaimat pedig Becsén végeztem. Ezt követően magyar állami ösztöndíjjal a Szegedi Tudományegyetem hallgatójaként tanulhattam, 2006-ban itt szereztem meg pszichológusi oklevelemet. Jelenleg az oromhegyesi-oromi Kis Ferenc Általános Iskola pszichológusaként dolgozom.

Fő érdeklődési területem a fejlődés- és szociálpszichológia, ezen belül is a gyermekek és fiatalok (nagyrészt a társadalom normái által meghatározott) értékpreferenciája és önértékelése. Fontosnak tartom a folyamatos önfejlesztést; mindennapi munkám és lélektani témájú tanulmányok írása mellett jelenleg egy gyermek pszichodráma vezetői képzésben is részt veszek.

Az emberi és társadalmi problémákra nyitott, szociális beállítottságú embernek vallom magam. Látókörömet igyekszem folyamatosan szélesíteni; érdekelnek az idegen kultúrák, szívesen utazok, olvasok, kutatok.

LegfRiSSebb
 Chain reaction - Láncreakció

Simone Elkeles imád izgalmas és romantikus könyveket írni a tinédzsereknek, és imád rajongóival találkozni.

Búcsú Márqueztől

A kolumbiai és a mexikói kormány tagjai - élükön az elnökökkel - álltak díszőrséget sárga rózsákkal díszített urnája mellett.

westbook.eu